AutoSN voor de Leasemarkt!

AutoSN oftewel Autoservice Netwerk is een nieuwe, universele garageformule waar onder andere het gehele VETOS en PCA netwerk mee naar buiten treedt. Hiermee maakt Autoservice Netwerk een vliegende start, want VETOS en PCA zijn de landelijke verenigingen van onafhankelijke, in Toyota, respectievelijk Citro├źn en Peugeot gespecialiseerde autobedrijven en gezamenlijk hebben ze ruim 50 leden.

Autoservice Netwerk heeft daarmee direct landelijke dekking! Autoservice Netwerk gaat echter nog een stap verder, want ook universele bedrijven kunnen zich aansluiten en zullen hier binnenkort actief voor benaderd gaan worden in die gebieden waar AutoSN nog "blinde vlekken" heeft.

De nieuwe toetreders zullen kwalitatief vanzelfsprekend moeten voldoen aan de toetredingseisen van het huidige netwerk, wat wordt gereged en geborgd door ABC-Automotive!   

De verwachting is dat het netwerk binnen 2 jaar zal uitgroeien naar 100 leden.

 

foto6

 

Standaard gaan we uit van de originele merkonderdelen. Onze kracht is dat we de operationele kosten verder kunnen verlagen door, bijvoorbeeld buiten de garantieperiode goedkopere, alternatieve onderdelen aan te bieden en voor sommige delen zelfs groene delen (gebruikte delen, maar goed te gebruiken, bijv. plaatwerk). In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kan een leasemaatschappij aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit!

Voor elk bedrijf dat MVO hoog in het vaandel heeft staan een goed geluid en voor een leasemaatschappij dubbel interessant vanwege het lagere kostenplaatje.

Ieder AutoSN lid werkt met het systeem MiCheck GARAGE, vaak gekoppeld met zijn eigen garagesoftware. Bovendien wordt via dit systeem ook technische (fabrieks)informatie verzorgd, waardoor onderhoud en reparatie van elk merk mogelijk is. Autoservice Netwerk wil zich aanbieden voor onderhoud en reparatie voor alle merken. 

Wanneer u als leasemaatschappijn gebruik maakt van MiCheck Fleet is vooraf detailinformatie van elk werkplaatsbezoek mogelijk, transparanter kan niet. Geen verrassingen voor de leaserijder, maar ook geen verrassingen voor de leasemaatschappij!

Heeft u geen MiCheck Fleet, ook geen probleem, want we kunnen u - bij een offerte - een link sturen waarmee u de complete werkzaamheden in uw webbrowser kunt bekijken en bij een akkoord zijn wij in staat om deze gedetailleerde offerte om te zetten in de u bekende ROB codes en bijbehorende bedragen.

Hoewel we snel een (nog) dekkender netwerk willen aanbieden, zijn de huidige 50 locaties al redelijk verdeeld in Nederland.

Er is dus altijd wel een locatie in de regio! 

Bent u als leasemaatschappij geinteresseerd om met AutoSN samen te werken? Neem dan  contact met ons op en wij sturen u graag nadere informatie toe over onze mogelijkheden!

 

 Klik op dekaart voor de AutoSN dealerlocaties.

 

kaartleaseinzet