Mond op mond reclame?

dreamstime xs 12270211

Dat lukt alleen maar als onze klant tevreden is over het geleverde werk! Natuurlijk is kwaliteit en betrouwbaarheid de sleutel tot een tevreden klant. Maar dit is niet alléén belangrijk voor een autobedrijf. 

Ook het meedenken met de klant en het tijdig informeren over te verwachten kosten is een belangrijk punt. Dat kunt u allemaal van onze dealers verwachten!

 

 

Tevreden klanten

De basis voor tevreden klanten ligt niet alleen bij een gunstige prijs, maar vooral bij de kwaliteit waarop het werk wordt uitgevoerd én hoe met de klant wordt omgegaan en gecommuniceerd. AutoSN vindt een persoonlijke klantrelatie erg belangrijk en benadrukt dit naar de leden.  

Tel daarbij op dat de leden van AutoSN actief meedenken over alternatieven zoals bijvoorbeeld goedkopere onderdelen, of een afwijkende aanpak in overleg met u . Dit is afhankelijk van het autogebruik, autoleeftijd en natuurlijk uw wensen.

 

Kosten bewaken

Voor grote fleetowners is het essentieel om de kosten te bewaken en waar mogelijk verantwoord te verlagen. Autoservice Netwerk biedt u de mogelijkheden om te besparen op momenten dat dit ook kan!

Om dit te kunnen beschikken alle leden van het Autoservice Netwerk over de technische fabrieksinformatie van alle gangbare merken en beschikt men bovendien over de originele merkonderdelen alsmede ook vervangende (goedkopere) onderdelen of zelfs groene (gebruikte) delen!

 

De kracht van onze kwaliteit zit in:

  • Correcte ontvangst van de klant
  • Geen flauwekul gedoe, gewoon duidelijk, vriendelijk en helder
  • Onze monteurs zijn op de hoogte van de juiste technische informatie en zijn vaktechnisch geschoold
  • Wij beschikken over de juiste onderdelen, origineel en alternatief of zelfs groen...
  • Wij denken mee met de klantenwensen voorzover dit haalbaar is
  • Wij adviseren de klant altijd zodanig dat we rekening houden met de technische, wettelijke en veilgheidsmogelijkheden
  • Gedetailleerde uitleg van de factuur zodat er helderheid is over de werkzaamheden
  • en.. aanvaardbare tarieven