Een tandje meer....

scenario it kosten verlagen2 280x180Onze aangesloten leden geven u net dat extra, omdat we de mogelijkheden hebben om voor elke auto de juiste informatie in te zien en ook de juiste onderdelen te gebruiken. Onderdelen die, in overleg met u, niet pers├ę de originele delen hoeven te zijn, maar ook alternatieve delen kunnen zijn.

Uiteraard met fabrieksgoedkeuring, maar ook met een aantrekkelijker prijskaartje...

Wij adviseren vrijblijvend hierin!

Ieder lid heeft het systeem MiCheck GARAGE actief in zijn garagesoftware geïntegreerd.

Bovendien wordt via dit systeem ook technische (fabrieks) informatie verzorgd, waardoor onderhoud en reparatie van elk merk mogelijk is.

Autoservice Netwerk wil zich aanbieden voor onderhoud en reparatie voor alle merken

Er is hiervoor een leaseaanbod voor u opgesteld, waar u meteen gebruik van kunt maken!  Wij sturen u dit gaarne toe! 

 

spaarvarken

Kosten verlagen!

Onze kracht is dat we de operationele kosten verder kunnen verlagen door, bijvoorbeeld buiten de garantieperiode goedkopere, alternatieve onderdelen aan te bieden en voor sommige delen zelfs groene delen (gebruikte delen, maar goed te gebruiken, bv plaatwerk). In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kan een leasemaatschappij aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit!

Voor elk bedrijf dat MVO hoog in het vaandel heeft staan een goed geluid en voor een leasemaatschappij dubbel interessant vanwege het lagere kostenplaatje.

Wanneer u zelf gebruik maakt van MiCheck Fleet is vooraf detailinformatie van elk werkplaatsbezoek mogelijk, transparanter kan niet. Geen verrassingen voor de leaserijder, maar ook geen verrassingen voor de leasemaatschappij!