Professionele aansturing

service pop OKABC - Automotive coƶrdineert AutoSN en zorgt er (mede) voor dat de kwaliteit wordt bewaakt, zodat uw klant steeds met een goed gevoel weer wegrijdt. 

ABC - Automotive is als automotive specialist al ruim 15 jaar actief. Het takenpakket bestaat onder andere uit het aanbieden van maatwerk consultancy en het begeleiden van merkspecialisten verenigingen.

ABC - uw automotive specialist!

 

AutoSN: vorm en beleid

ABC - Automotive heeft de garageformule AutoSN oorspronkelijk ontwikkeld als een merkonafhankelijke label die de merkspecialisten verenigingen VETOS en PCA kunnen voeren naast hun eigen specialisten label. Bij de uitrol van AutoSN viel direct op dat het concept breder inzetbaar is, namelijk als niet-merkgebonden garageformule waar universele garages zich bij aan kunnen sluiten. ABC - Automotive heeft samen met VETOS en PCA voor deze bredere inzetbaarheid van het label gekozen en zal vanaf voorjaar 2016 actief nieuwe, niet-merkgebonden leden gaan werven voor het AutoSN.

Via de samenwerkingsraad AutoSN wordt door VETOS,PCA en ABC gezamenlijk het beleid bepaald. 

 

foto1

 

foto3

ABC - Automotive heeft alle kennis in huis om voor de leden van AutoSN zaken te regelen. Denk aan ondersteuning op een breed vlak van operationele zaken tot marketing en productie van mailingen. Dit zijn zaken die normaal door de importeurs worden geregeld. Met dat onderscheid dat een lid van AutoSN veel keuzevrijheid heeft en niet in een keurslijf zit.

Een aantal AutoSN leden nemen plaats in de adviesraad. Deze raad verzameld ideeƫn en opmerkingen uit de regio en fungeert als klankbord voor ABC - Automotive en geeft input aan samenwerkingsraad AutoSN.

 Waar nodig worden er werkgroepen ingericht om onderwerpen verder uit te diepen en/of voor te bereiden.