Deze site is overgezet naar een veilige omgeving: 

  ga naar: https://autosn.adviesgroepabc.nl/index.php  

 

Nieuw en toch vertrouwd!

tevredenklant webversieAutoSN oftewel Autoservice Netwerk is een nieuwe, universele garageformule waar, onder andere, het gehele VETOS en PCA netwerk mee naar buiten treedt.

Hiermee maakt Autoservice Netwerk een vliegende start, want VETOS en PCA zijn de landelijke verenigingen van onafhankelijke, in Toyota, respectievelijk Peugeot een Citro├źn gespecialiseerde autobedrijven, met gezamenlijk inmiddels al ruim 50 leden.

Het AutoSN heeft daarmee direct landelijke dekking!

Het AutoSN gaat echter nog een stap verder, want ook merkonafhankelijke bedrijven kunnen zich nu aansluiten en zullen hier binnenkort actief voor benaderd gaan worden.

De nieuwe toetreders zullen kwalitatief vanzelfsprekend moeten voldoen aan de toetredingseisen van het huidige netwerk. De verwachting is dat het netwerk binnen 2 jaar zal uitgroeien naar 100 leden.

Formulemanager van AutoSN is ABC - Automotive / Vorden

 

 

 

MiCheck

Alle deelnemers werken met het open calculatie systeem "MiCheck", waarmee transparantie is gewaarborgd in alles wat wordt gedaan. Beschikbaar is niet alleen de technische informatie van alle merken, ook de onderdeelnummers en onderdeelprijzen van de originele onderdelen. 

En....alternatieve onderdelen of zelfs groene delen, worden aangeboden als men daarvoor kiest.

 

Een netwerk dat uitstekend past bij de consument die simpelweg een goed en betaalbaar adres zoekt voor zijn of haar auto!

  

 foto2